Bel of app op 06 27127000
of maak een afspraak

Schoonheidsspecialiste Wendy

Hallo ik ben Wendy Sleven en inmiddels al ruim 20 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik heb ook 10 jaar bij Parfumerie Douglas gewerkt en 3 jaar bij DA. Verder heb ik mijn diploma Parfumerie, Visagie en verkoop in de Drogisterij. Daamee ben ik dus op alle vlakken omtrent schoonheidsverzorging goed geinformeerd. Dit zorgt dat ik u ook op deze vlakken kan helpen met eventuele vragen.

Al meer dan 20 jaar ben ik met plezier schoonheidsspecialiste

U bent bij Schoonheidssalon Wendy op het juiste adres voor een uiterst huidverbeterende, verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling met de cosmeticamerken Docteur Renaud en Institut Esthederm.

De gezichtsbehandeling wordt ondersteund door een vapozone en een ergonomische behandelstoel. Als schoonheidsspecialiste maak ik gebruik van kalkvrij water, waardoor de behandeling extra effectief is. Het beste resultaat bereikt u door thuis de verzorging met dezelfde producten voort te zetten en om de 6 à 8 weken een schoonheidsbehandeling te ondergaan.

U kunt bij mij als schoonheidsspecialiste ook terecht voor epileren, ontharing en verven van wimpers en wenkbrauwen. Bekijk hier het overzicht van de behandelingen.

Ik ben met mijn schoonheidssalon gevestigd in Tilburg Reeshof.

Kijk voor de openingstijden op de contact pagina.

Schoonheidssalon Wendy | Al meer dan 20 jaar professioneel schoonheidsspecialiste.

Als schoonheidsspecialiste bedien ik voornamelijk klanten uit:

Actie

Nu in de salon: combinatievoordeel

Lees meer →
Actie

Nu in de salon: combinatievoordeel

Lees meer →