Bel of app op 06 27127000
of maak een afspraak

Schoonheidsspecialiste Wendy nabij Gilze

Hallo ik ben Wendy van der Stelt en inmiddels al 17 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste in de buurt van Gilze. Ik heb ook 10 jaar bij Parfumerie Douglas gewerkt en 3 jaar bij DA. Verder heb ik mijn diploma Parfumerie, Visagie en verkoop in de Drogisterij. Daamee ben ik dus op alle vlakken omtrent schoonheidsverzorging goed geinformeerd. Dit zorgt dat ik u ook op deze vlakken kan helpen met eventuele vragen.

Al meer dan 17 jaar schoonheidsspecialiste in de buurt van Gilze

U bent bij Schoonheidssalon Wendy op het juiste adres voor een uiterst huidverbeterende, verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling met de cosmeticamerken Docteur Renaud en Institut Esthederm.

De gezichtsbehandeling wordt ondersteund door waterdamp en een ergonomische behandelstoel. Als schoonheidsspecialiste maak ik gebruik van kalkvrij water, waardoor de behandeling extra effectief is. Het beste resultaat bereikt u door thuis de verzorging met dezelfde producten voort te zetten en om de 6 à 8 weken een schoonheidsbehandeling te ondergaan.

U kunt bij mij als schoonheidsspecialiste in de buurt van Gilze ook terecht voor epileren, ontharing en verven van wimpers en wenkbrauwen.

Ik ben met mijn schoonheidssalon gevestigd vlakbij Gilze.

Kijk voor de openingstijden en het adres op de contact pagina.

Schoonheidssalon Wendy | Al 17 jaar professioneel schoonheidsspecialiste vlakbij Gilze.

Als schoonheidsspecialiste bedien ik voornamelijk klanten uit:

Actie

Nu in de salon: combinatievoordeel

Lees meer →
Actie

Nu in de salon: combinatievoordeel

Lees meer →