Bel of app op 06 27127000
of maak een afspraak

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag over een van mijn diensten? Hieronder beantwoord ik enkele veel gestelde vragen.

 • Ja, er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 • Ja, u kunt bij mij in de salon gebruik maken van een pinautomaat.

 • Het ligt vaak aan de behandeling en uw huidtype hoe vaak ik u adviseer langs te komen voor een behandeling. Bij een eerste afspraak bepaal ik uw huidtype en welke behandeling u nodig heeft. Aan de hand daarvan geef ik een advies over het aantal en de frequentie van de behandelingen. 

 • Voor iedere afgesproken behandeling is speciaal tijd gereserveerd.
  Afspraken dienen 24 uur van te voren geannuleerd of verzet te worden en bij het niet nakomen van een afspraak ben ik genoodzaakt 50 % van de behandeling in rekening te brengen.

 • Wilt u een afspraak maken in mijn schoonheidssalon? Via dit formulier kunt u een afspraak inplannen. Wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan via +31 (0)13 570 0655.

 • Het is soms lastig om uw huidtype te bepalen. Bij een eerste afspraak doe ik een diagnose van uw huidtype. Wilt u zelf bekijken welk huidtype u heeft? Door middel van de huidanalyse op deze website, wordt alvast een passend advies gegeven.
 • Ja, ik verkoop ook cadeaubonnen voor een behandeling in mijn salon.

  Wanneer u een leuk en origineel cadeau wilt geven, dan is een luxe verpakte cadeaubon voor een schoonheidsbehandeling een prima idee! Wilt u iets speciaals dan is er de mogelijkheid om een cadeauset te maken met bijvoorbeeld een bon en een product. U kunt uw wensen met mij bespreken.